Kercsi híd

Az építmény 19 kilométeres hosszával Európa leghosszabb hídjának számít a Krím-félszigetet. Videón ahogy robbanás rázza meg az Oroszországot a Krím félszigettel összekötő kercsi hídat.


Ujabb Megdobbento Reszletek A Krimi Hid Robbanasarol

A megrongált kercsi híd a Krím katonai utánpótlását valamint a félsziget és az annektált területek közötti egyik fontos infrastrukturális kapcsolatot biztosította.

. Pénteken az orosz elnök 70. A beomlott híd az Ukrajnában harcoló orosz csapatok utánpótlásának fontos útvonala. Hatalmas robbanás rázta meg a Kercsi-szorosban található krímre vezető hidat.

Az ideiglenes híd 58 támpillérre épült és a jégnek valamint az árú és járműforgalom hatásainak is. Teherautó robbant a kercsi hídon be is omlott a tengerbe az átkelő egy része. Hatalmas robbanás rázta meg a Krím félszigetet Oroszországgal összekötő kercsi hidat írja a Guardian.

Mindhárman a pokolgépet szállító kamion mellett haladó személygépkocsiban. Kercsi-híd - nepszavahu. A Kercsi-szoros két partja közötti létesítményen napi 40 ezer gépkocsi és 47 vonat haladhat át.

Vasárnap reggel a brit védelmi minisztérium is. Beomlott az Ukrajnában harcoló orosz csapatok utánpótlásának fontos útvonala a Krími híd egyik. A Kercsi-szorost átívelő híd azt követően épült hogy Oroszország 2014-ben annektálta a Krímet.

Jó eséllyel vagy baleset vagy ukrán szabotázsakció. A robbanás hangja a szemtanúk szerint több kilométerre. Az orosz Nemzeti Terrorizmusellenes Bizottság állítása szerint egy teherautó robbant fel az átkelőn egy.

Egyelőre nem tudni mi okozta a robbanást. Amint arról beszámoltunk az Oroszországot Krím-félszigettel összekötő hídon robbanás történt ennek következtében kigyulladt egy üzemanyagot szállító tehervonat illetve a híd is jelentős. A Krími híd vagy a köznyelvben a Kercsi-szorosi híd egy Oroszország által épített híd a Kercsi-szorosban a 2014-ben annektált Krím-félsziget és az orosz Krasznodari határterület között.

A közösségi médiában terjedő felvételek szerint egy vonat két vagonja lángol. A híd helyett 1953-ban kompjáratot KrímKavkaz járat helyeztek üzembe a szoros két partja között. Legalább hárman meghaltak amikor robbanás történt a Krím-félszigetet a Kercsi-szoros felett összekötő hídon.

A Kercsi-szoros oroszul. Lángokban áll a Kercsi-szoros felett átívelő híd. Hatalmas robbanás történt a krími hídon eszkalálódhat a háború.

Egy üzemanyagszállító vasúti szerelvény lángokban áll a híd egy része látszólag leomlott. Teherautó robbant a kercsi hídon be is omlott a tengerbe az átkelő egy. Ők akkor vesztették életüket amikor a robbanás következtében járművükkel.

A híd éves utasforgalma 13 millió fő teherforgalma pedig 13 millió tonna. A kercsi híd kulcsfontosságú szerepet játszik az Ukrajnában harcoló orosz erők utánpótlásában és komoly szimbolikus jelentőséggel is bír. Lángol a Krímet Oroszországgal összekötő kercsi híd.

Керченский железнодорожный мост továbbá a Kercsi Bridge. Керченский мост 1 volt szovjet orosz vasúti híd a Kercsi-szoros egy szoros. Hatalmas robbanás rázta meg a Krímet és Oroszországot összekötő Kercsi-szorosi hidat amely nem csupán a 2014-es annexió gyűlölt.

Керченский железнодорожный мост továbbá a Kercsi Bridge orosz. A Krími híd vagy a köznyelvben a Kercsi-szorosi híd oroszul Крымский мост Krimszkij moszt egy Oroszország által épített híd a Kercsi-szorosban a 2014-ben annektált Krím-félsziget és az. Születésnapja alkalmából egy a kercsi hídhoz kötődő A híd macskája nevű Telegram-oldalon is felköszöntötték Vlagyimir Putyint.

- msz - követés. Lángol a Krími híd. - Új vezetőt neveztek ki az.

A Kerch vasúti híd oroszul. BékekörA kercsi hídrobbantásba hárman haltak bele közölte az orosz nyomozó hatóság szombaton. A Kercsi-szoroson épített orosz híd ügye arról szól meddig tartható a háború a megtámadott Ukrajna határain belül.

Egy üzemanyagszállító vasúti szerelvény lángokban áll a híd egy része. Az 1980-as évek végére a kompok úgy elöregedtek hogy. Hatalmas robbanás rázta meg a Krímet és Oroszországot összekötő Kercsi-szorosi hidat szombat hajnalban.


Muholdfelvetelek Cafoljak Moszkva Allitasait Tovabbra Is Jelentos Az Aktivitas Az Ukran Hatar Kozeleben Portfolio Hu


Krimi Hid Wikipedia


Marcsenko Vezerornagy A Kercsi Hid Lesz Az Ukran Fegyveres Erok Elso Szamu Celpontja Karpatalja


A Hid Amely Elvalaszt


Krimi Hid Wikipedia


Lf3semxfggydrm


Szaraz Labbal A Tengeren 4 Tengeri Hid Felszini Atjaro Europaban


Orosz Hajok Tuzet Nyitottak Az Ukran Haditengereszet Hajoira


Kulfold Putyin Oligarcha Baratja Bevallalta A Kockazatos Krimi Oriashidat Nol Hu


3iqqr Vvh6i7wm


Tev9oacvorwu5m


Bemondta Az Amerikai Tabornok Hol Lehetne Pusztito Csapast Merni Oroszorszagra Portfolio Hu


Nagyon Betesz Ukrajnanak A Kercsi Szorosban Epulo Orosz Hid


Awsdxn4 Xr2llm


File Opening Of The Crimean Bridge 2018 05 15 16 Jpg Wikimedia Commons


Putyin Epitheti Meg Hitler Hidjat Mult Kor Tortenelmi Magazin Hirek


Kijev Tobb Mint Szaz Hajo Nem Jut At A Kercsi Szoroson Infostart Hu


A 19 Kilometeres Hidon Immar Vonat Is Haladhat A Krim Felszigetre Debrecen Hirei Debreceni Hirek Debrecen Es Hajdu Bihar Megye Hirei Dehir Hu


Hirszerzesi Jelentes Panikolnak Az Oroszok Elkezdtek Kiuriteni A Krimet Portfolio Hu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel